Хвиля самогубств накрила селище в Канаді: Влада ввела надзвичайний стан

У двохтисячному селищі індіанської громади Аттавапіскат за останні дні 11 осіб вчинили спробу самогубства, з них 9 дітей.

Хвиля самогубств накрила індіанське селище в Канаді. Фото: indiansworld.org.

В індійській громаді Аттавапіскат на півночі провінції Онтаріо, що населена індіанцями крі, оголошений режим надзвичайного стану через хвилю суїцидів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За останні дні в двохтисячному селищі 11 осіб вчинили спробу самогубства, з них 9 дітей. Представник канадського Міністерства охорони здоров'я Христина Лазарова заявила, що в селищі було скоєно 26 спроб суїциду, а з вересня їх число становить 86.

В "Асамблеї корінних народів" Канади відзначили, що така ситуація є типовою для індіанських громад.

"Новини з Аттавапіскат викликають глибоку печаль. Ми продовжимо працювати над тим, щоб поліпшити життєві умови індіанського населення", - написав прем'єр міністр Канади Джастін Трюдо в своєму Twitter.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...