Кіля-юдофоб: "Новый русский" Микола Азаров звинувачується екс-мером Одеси

Едуард Гурвіц зізнався, що екс-прем'єр-міністра України він "завжди терпіти не міг".

Едуард Гурвіц. Фото: Гордон.

Колишній міський голова Одеси, депутат Верховної Ради чотирьох скликань Едуард Гурвіц в ефірі програми "Бацман" головного редактора видання "Гордон" Олесі Бацман на каналі "112 Україна" згадав екс-прем'єр-міністра України Миколу Азарова під час обговорення антисемітизму, передають Патріоти України.

На запитання, чи знає він антисемітів серед українських політиків, екс-мер заявив: "Звісно, таких негідників я знаю". "Із тих, кого я завжди терпіти не міг (і він про це знав), – це був Азаров. Негідник та неук, який був доктором наук. Розповім вам смішну історію. У 1994 році було двоє народних депутатів [мерів міст] – я і Поживанов Міша. Гроші для міст у бюджеті розподіляли через обласні ради. І ми пішли удвох до новообраного голови комітету з бюджету Азарова. Сказали, що хочемо з ним цю тему обговорити. Він сказав чудову фразу, над якою ми сміємося досі: "Добре, ми складемо бізнес-план бюджету і після цього будемо думати". Таких [антисемітів] багато", – сказав Гурвіц.

На його думку, "із цим нічого не поробиш". Екс-мер також зазначив, що особисто стикався із проявами антисемітизму. "Але я завжди вважав, що те, що відбувається зараз, коли за найменших побутових речей починають кричати... Це нагадує мені історію "вовки-вовки". Безсумнівно, побутовий антисемітизм існує. Це хвороба ідіотів. Вони вважають, що їм принесе користь відсутність євреїв. Ні. Треба позбуватися негідників при владі, які проводять антиукраїнську, антиросійську, антиєврейську, антитатарську... антилюдську політику, яка може розлютити будь-яку людину", – заявив Гурвіц.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...