Кілька слів про деокупацію Донбасу: 10 фото з ОРДЛО. Висновки робимо самі, - блогер

Вже зараз повинен бути готовий план щодо психологічної реабілітації жителів окупованих територій після деокупації.​

Деокупація повинна бути в головах. Фото: ЖЖ.

Днями міністр МВС Арсен Аваков заявив, що через 2 роки буде проведена деокупація Донбасу. Якщо це все-таки станеться, то ми будемо разом з жителями Донбасу під одним дахом. Але вже зараз повинен бути готовий план щодо психологічної реабілітації жителів окупованих територій після деокупації. Про те, що цей захід критично необхідний, пише блогер Олексій Мінаков і ілюструє свої слова дуже красномовними фото з ОРДЛО, передають Патріоти України.

1. Використовувати прапор невизнаної республіки замість пледа - це стильно, модно, молодіжно. Насправді ні. Але тільки не кажіть про це Світлані Донцовій, що працює в "Фонді допомоги Новоросії".

2. "Вся суть блок постів", - іронічно коментує Валерія Барановська напис на паркані в Донецьку.

3. А ось інша дівчина, з маскою на обличчі, Софія Коміссарова передає peace-привіт з "ЛНР". Мило.

4. Активісти "ДНР" подарували Пушиліну Денису Володимировичу книгу про історію Шахтарська з символічною обкладинкою жовто-блакитного кольору. Товстий тролінг не помітив ніхто, крім одного підписника Пушиліна Дениса Володимировича в Instagram, який прокоментував словами "дивне кольорове оформлення ...".

5. "Ми єдині", - намагаються донести меседж жителі "ЛНР". Правда, не зовсім зрозуміло, з ким єдині, адже щось же розділяє два братні народи - "ДНР" та "ЛНР", чи то різні мови, чи різна історія, культура, віра.

6. Ой, яка неприємність - "ось такий жалюгідний біг тейсті подають в ЛНР". Тренер спортклубу Анна Щеглова засмутилася.

7. Всі ми люди, іноді можна і подуріти, - подумала москвичка Олена Дьяченко, заїхавши в окупований Стаханов.

8. Є й ті, кому вночі нудно і хто не вміє малювати, але хоче. Марина Комар з окупованої Брянки поділилася зі світом власним шедевром.

9. "Хто відстояв у черзі в бананову республіку, той я", - пише дівчина в Instagram, проїжджаючи КПП Ізварине.

10. Юні активісти надрукували якісь буклети "ПорОбама". Інтелектуально.


Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...