Кількість жертв Голодомору - більше, ніж населення Грузії: Страшна інфографіка

Найбільше смертей зафіксовано в Полтавській області.

Пам'ятник жертвам Голодомору. Фото: "112 Україна"

У суботу, 26 листопада, в Україні і в 32 країнах світу згадують і вшановують пам'ять людей, які загинули під час страшного Голодомору, і тих, хто вижив всупереч геноциду. Як передають Патріоти України, до цього дня підготовлено інфографіку.

Траурні заходи пройдуть по всій Україні на центральних площах або біля пам'ятних знаків Голодомору, а Світовий конгрес українців цими днями організовує вшанування в 32 країнах світу. Цього дня всі телеканали, радіо і населення закликали відмовитися від розважальних програм, заходів та концертів.

Медіа-проект Visuals підготував інфографіку про кількість жертв геноциду, а також регіони, які постраждали найбільше. Відповідно до неї, найбільше смертей зафіксовано в Полтавській області, при цьому загальна кількість жертв Голодомору перевищує все населення Грузії.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...