Кінематографісти переполошились: На горі Арарат знайшли залишки Ноєвого ковчега і дивовижні докази

Залишки ковчега проотця теперишнього людства, можливо, були віднайдені під час розкопок на горі Арарат, про що повідомляється в документальному фільмі.

Згідно Express, Ноїв ковчег - це судно, описане в біблійному оповіданні в Книзі Буття, завдяки якому Бог рятує праведника Ноя, його родину та тварин від всесвітнього потопу, нагадують Патріоти України. Наразі немає ніяких достеменних наукових доказів існування корабля. Однак багато вчених присвятили своє життя розшукам. Згідно з четвертим віршем восьмої глави Книги Буття, після потопу Ноїв ковчег пришвартувався в "горах Арарату".

Згідно документального фільму, одна людина піднялася на величезну скелю в теперішній Туреччині і зробила приголомшливе відкриття.

"У 1955 році французький промисловець Фернан Наварра і його син піднялися на північно-західний схил гори Арарат в пошуках ковчега, - повідомляє оповідач. - Вони проникли в глибоку ущелину льодовика і виявили 1,5-метровий шматок стародавнього дерева. Це була не частина дерева, а, очевидно, щось зрубане (деревина злотницької обробки.-ред). Однак це відкриття було зроблено більш ніж на 300 метрів нижче аномалії Арарату. А коли деревину проаналізовали, встановили, що вона належить до четвертого або п'ятого століття нашої ери ". Однак не всі згодні з офіційними даними.

"Вони знайшли частини корабля на горі Арарат, що доводить, що така історія сталася, - підкреслив доктор Девід Вандерхофт. - Якщо ця історія мала місце бути, то вона точно відображає Слово Бога".

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...