Кішка з дредами: У США тварина ледь не померла під вагою своєї шерсті (фото)

Господар кішки страждав важкою хворобою і не міг за нею доглядати.

Кішка ледь не померла від ваги своєї шерсті. Фото: metro.co.uk.

У Піттсбурзі, штат Пенсільванія (США) кішка могла померти від ваги власної шерсті, якби її вчасно не виявили ветеринари і не постригли. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Господар кішки на прізвисько Хайді, літній чоловік з хворобою Альцгеймера, не міг забезпечити їй належного догляду. Шерсть кішки звалялася в величезні дреди, які важили близько кілограма.

Після того, як чоловіка відправили в будинок для людей похилого віку, кішку виявили соціальні працівники.

Через велику вагу шерсті кішка відчувала біль і була налякана.

Ветеринари змушені були стригти тварину під загальним наркозом.

Після стрижки Хайді виглядає набагато більш щасливою і здоровою. Тепер вона живе в родині соціального працівника, що її знайшов.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...