"Когда на немецких "мерседесах" к 9 мая пишут "На Берлин!", это смешно. Могли бы на драном "москвиче" написать", - Назаров

Культ "победоносия" в РФ набирає обертів.

Ілюстрація: ЖЖУ Москві напередодні Дня Перемоги спостерігається сплеск агресивного патріотизму, з'явилися гасла "Якщо треба, повторимо" і "На Берлін!", повідомив в коментарі виданню "Гордон" російський композитор, співак, народний артист РФ Володимир Назаров, передають Патріоти України.

"Знову почалася вакханалія: "Якщо треба, повторимо", "На Берлін!". Ця маячня набирає силу до 9 травня. Натякають: "Європа, не гавкай, якщо треба, можемо на наших танках знову дійти до Берліна". Коли на німецьких "мерседесах" пишуть: "на Берлін!" це надзвичайно смішно, якби не було так сумно. Могли б на драному "москвичі" написати, або на "жигулях", та й то вони італійські", - сказав він.

Коментуючи те, що стела Києва біля Могили Невідомого Солдата біля стін Кремля була єдиною без кошика з квітами від офіційної влади, Назаров сказав: "Я сам цього не бачив, зустрічав інформацію тільки в Facebook. Якщо це дійсно сталося - це дрібна підла помста Україні. Квіти покладає певна організація, і всі організації, які обслуговують Кремль, так чи інакше, КГБшні, людей без погонів там бути не може. І ця братія не посміла б просто так забути місто-герой Київ".

На думку композитора, президент Росії Володимир Путін "не морочився, не віддавав команду особисто". "Скоріше, це дії дрібної швалі, яка намагається догодити начальству, якому буде приємно, якщо всім поставлять квіти, а Київ проігнорують. Але риба гниє з голови. Якщо господар Кремля дозволяє собі випади, і не тільки словесні, щодо України, то холопи вважають, що їм теж можна", - сказав він.

Назаров зазначив, що в РФ "всі провідні державні посади обіймають люди в погонах, а фашистська хунта чомусь в Києві". "Напевно, тому що на Майдані дали по зубах планам Путіна, причому в третій раз. Мізки промивають так:" Ми воюємо не з українцями, а за них, Київ захопила жидобандерівська хунта, треба їй протистояти, захищати братів". А ідіоти, забиті телевізором, цьому вірять. У рамки цієї концепції укладається непокладання квітів стелі Києва. що стосується Другої світової війни, то вважають, що її виграла Москва, а всі решта трохи допомагали, і ті жертви, які поніс народ, що проживає на території України, до уваги зараз не беруться", - зазначив він.

Меморіальний архітектурний ансамбль під назвою Могила Невідомого Солдата був побудований біля стін Кремля в 1966-1967 роках. У нього входить гранітна алея з тумбами з темно-червоного порфіру, на яких написані назви всіх міст-героїв. У тумбах містяться капсули з землею з цих міст.

Після того, як в соцмережах почала поширюватися інформація, що стела Києва біля Кремля стоїть без квітів, посольство України в РФ прикрасило її жовто-синіми букетом і виставило там караул. 30 квітня російський байкер Хірург заявив, що міст-героїв рівно 12, як апостолів у Ісуса Христа, і "серед них одне зрадник-Юда - це Київ".

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...