Коханівський готовий підірвати Керченський міст

Микола Коханівський також не виключив варіант того, що його організація атакуватиме російські установи не тільки на території України.

Микола Коханівський. Фото: соцмережі.

Громадська організація "Добровольчий рух ОУН" готова використовувати в окупованому Криму методи ведення партизанської війни. Так, керівник організації Микола Коханівський заявив про можливість підриву Керченського мосту, який будують російські окупанти. Про це Коханівський розповів у коментарі виданню "Обозреватель", передають Патріоти України.

"Це війна. Методи партизанської війни не змінилися з часів Першої та Другої світової війни, ми готові їх використовувати, і ми їх вже використовували – ми були на фронті", – заявив лідер "Добровольчого руху ОУН".

Відповідаючи на питання, чи планує організація перешкоджати відкриттю автомобільного руху по Керченському мосту, Коханівський сказав наступне: "У нас немає глобальних можливостей – щоб організовувати теракти на території окупованого Криму, нам потрібно перетнути кордон. Але атаки на російське посольство не припиняться, атаки на московські консульства не припиняться. Можливо, в день запуску цього так званого мосту ми зробимо щось у Києві чи у Львові".

Коханівський також не виключив варіант того, що організація "атакуватиме російські установи не тільки на території України". "Будемо думати. Зрозуміло, що ми хочемо будь-якими методами повернути Крим, але в міру своїх можливостей. Не хочу хвалитися тим, що поки не зроблено. Ми думаємо над цим", відповів керівник організації на питання про плановані заходи безпосередньо на території Криму.

"Йде війна. А як ви хочете? Війна включає в себе підриви залізничних колій, знесення електричних опор противника. Наприклад, якщо є якась дорога з материка до Криму, чому щоб там не організувати якийсь підрив?", – сказав Коханівський.

"Ви хочете, щоб під час війни ми виходили з плакатами: "Окупанти, геть!" або "Ні Кримському мосту"? Це ж дурість. Політичними методами боротьби нехай займається президент", – наголосив лідер "Добровольчого руху ОУН".

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.