"Коханий, все гаразд, просто смартфон випав": Вбивця турецьких студенток писав СМС від імені жертви

Перед смертю Букет розмовляла зі своїм новим бойфрендом з Німеччини по відеочату WhatsApp.

У справі про жорстоке вбивство в Харкові двох студенток продовжують з'ясовуватися нові, все більш страшні обставини. Слідство вважає, що злочинець, замітаючи сліди після вбивства, відправляв SMS від імені своєї жертви, передають Патріоти України.

20-річна Букет Йилдиз і 22-річна Зейнеп Хусюнбей були вбиті 31 грудня. Поліція підозрює в злочині колишнього приятеля молодшої з дівчат. Основну версію слідства озвучив Фарід Алієв, директор харківського представництва TUİD.
Припускають, що студентка і її екс-бойфренд зустрілися в квартирі на вул. Валентинівській в Харкові. Там дівчина повідомила приятелеві, що вони більше не пара. Молодий чоловік пішов з квартири, але незабаром повернувся і вже після цього вчинив убивство.
«Коли він увійшов, Букет розмовляла зі своїм новим бойфрендом з Німеччини по відеочату WhatsApp. Він підійшов, вирвав у неї телефон і почав її вбивати. Хлопчик, який спілкувався з Букет, не бачив, що відбувалося, але зрозумів, що якась плутанина», - розповів Фарід агентству «Коментарі. Харків». Також слідчі вважають, що саме вбивця написав з телефону своєї жертви повідомлення: «Коханий, все гаразд, просто смартфон випав».

Друга дівчина була вбита при вході в квартиру - 22-річна Зейнеп Хусюнбей якраз повернулася з магазину. Після подвійного вбивства злочинець взяв таксі, попрямував в аеропорт і звідти відлетів в Стамбул.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...