Колекція орденів, гроші і коштовності: Силовики показали результати обшуку в будинку мера Бучі (фотофакт)

Як відомо, правоохоронці прийшли з обшуком до Анатолія Федорука у справі про розкрадання 900 гектарів лісу у Київській області.

Знайдене під час обшуку. Фото: прес-служба ГПУ

Співробітники Генеральної прокуратури провели обшук у будинку мера Бучі Київської області Анатолія Федорука. Серед знайдених речей - численні коштовності, нагороди і велика кількість готівки. Про це повідомила у своєму Facebook прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган, зазначають Патріоти України.

Також вона повідомила, що Федорук володіє колекцією орденів.

Як вже повідомлялося, сьогодні, 21 липня, правоохоронці прийшли з обшуком до мера Бучі Федорука у справі про розкрадання 900 гектарів лісу у Київській області. За відомостями з відкритих джерел, у 2002 році міськрада Бучі змінила цільове призначення земельних ділянок лісогосподарського призначення загальною площею 890 гектарів і віднесла їх до земель житлової та громадської забудови.

Частину лісу отримала сім'я Ігоря Калєтніка - колишнього першого заступника голови Верховної Ради. Мер Ірпеня Київської області Володимир Карплюк, який також проходить у цій справі, покинув країну і був оголошений в розшук. До речі, Федорук і Карплюк - куми.

Треба обов’язково мати при собі: Без яких документів транспорт затримають на блокпосту

середа, 15 травень 2024, 3:25

Під час дії воєнного стану на блокпостах в усіх водіїв автомобілів можуть перевіряти документи, адже за новим законом про мобілізацію, чоловікам від 18 до 60 років треба мати при собі військово-обліковий документ. Про це у коментарі РБК-Україна сказав ...

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...