Коли бидло недоторкане при владі: "Буду нарушать, потому что удобно", - як нардепи біля Ради нехтують ПДР (відео)

Депутати порушують елементарні правила про те, що зупинятися на пішохідному переході і Т-образному перехресті заборонено.

Верховна Рада. Фото: "Факти"Деякі народні депутати щодня починають свою роботу Верховної Ради з масової неповаги до правил дорожнього руху. Про це - в проекті Війна на дорогах на СТБ, в якому розповідається про резонансні ДТП і про те, як це зупинити, повідомляють Патріоти України.

Народні депутати порушують елементарні правила про те, що зупинятися на пішохідному переході і Т-образному перехресті заборонено. На зауваження журналістки депутати реагують різко. Але деякі все-таки погоджуються з тим, що порушили правила.

Наприклад, В'ячеслав Костянтинівський вибачився, але коли мова зайшла про штраф, відповів: Ще не виписали.

- Буду платити штраф, - відповіла Ірина Сисоєнко на зауваження.

Депутат Віктор Балога погодився, що порушив правило, а на питання про те, що буде робити далі, відповів так:

- Буду йти до Верховної Ради.

Віктор Балога додав, надалі теж буде порушувати правила, тому що йому так зручно:

- Напевно, буду порушувати, тому що мені зручно зупинитися біля входу, саме тут. І заходити до Верховної Ради. Якщо будуть брати - обов'язково буду платити штраф.

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...