Коли грошей забагато: Скандально відомий український міністр відпочиває за півмільйона

Міністр Насалик взяв відпустку з 28 листопада по 11 грудня.

Насалик на відпочинку. Фото: "Вікна"

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик відправився в Об'єднані Арабські Емірати на двотижневу відпустку, яка обійшлася йому у 505 тисяч гривень. Путівка компанії з ОАЕ SNTTA Emir Tours задекларована на сайті єдиного реєстру декларацій, пише KP.ua. Про це повідомляють Патріоти України.

"Жодних подробиць щодо цього туру розповісти не можемо. Єдине, що можемо сказати, міністр Насалик взяв відпустку з 28 листопада по 11 грудня. Відпустка узгоджена урядом. У разі якихось непередбачених ситуацій або важливих позачергових нарад Ігор Степанович за першим же дзвінком повернеться в Україну, - розповіли в прес-службі Міненергетики.

Агентство SNTTA Emir Tours спеціалізується на розміщенні туристів виключно в представницьких готелях класу Ritz-Carlton, Kempinski, Marriott, Burj Al Arab. Гостям пропонується трансфер на розкішних лімузинах. У 2015 році Насалик орендував готель на Мальдівах за 574 тисячі гривень.

Як відомо, Ігор Насалик має три земельні ділянки в Київській області площею 1200, 1510, 370 кв. м., а також ділянку площею 126 тис. кв. м в Івано-Франківській області. Дружина міністра, громадянка Росії Гюзель Насалик володіє офісом у Києві площею 129,70 кв. м. Також Насалик зазначив в електронній декларації за 2015 рік, що володіє будинком в Козині (Конча-Заспа) площею 561,4 кв. метрів і вартістю... 50 тисяч гривень ($2 тис.).

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...