Коли іноземні бюрократи гірше за ворога: Бутусов порадив ООН шукати "таємні в’язниці" на окупованих територіях

ООН наплювати на долю українця Євгена Панова, який був викрадений на території України російськими спецслужбами рівно місяць тому, - обурився журналіст.

Таємні в'язниці слід шукати на окупованих територіях. На фото - ФСБ з викраденим українцем Євгеном Пановим:espreso.tvВідомий журналіст Юрій Бутусов порадив делегації ООН під керівництвом Малкольма Еванса зайнятися пошуком "секретних в’язниць" на окупованих територіях. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Журналіст обурився тим, що ООН стурбоване пошуком "таємних в’язниць СБУ", в той час, як в одній з них знаходиться "кримський диверсант" Панов.

"Але ООН наплювати на долю українця Євгена Панова, який був викрадений на території України російськими спецслужбами рівно місяць тому. Так, секретні в’язниці в Україні є, і Євген Панов міститься саме в такій "секретній в’язниці" в Криму, так, Панов незаконно викрадений на території України, його катують і утримують проти її волі, агов, оонівські диваки, чому ви досі не в Криму?!

Чому ви не заїжджаєте на ці території України, адже ООН не визнала окупацію і юридично це теж наша земля?! Чому вас немає на території України в Донецьку і Луганську – там де в підвалах "секретних в’язниць" катують інших українських патріотів?", – обурився Бутусов.

Хіба мертвими ляжуть... Росія обіцяє роздавати по два гектари української землі кожному окупанту, - ЦНС

середа, 15 травень 2024, 8:58

Країна-агресор Росія придумала черговий спосіб заохочення своїх громадян іти воювати проти України. За участь у путінській "СВО" росіянам тепер обіцяють по два гектари окупованої української землі. Насамперед йдеться про тимчасово захоплені райони Доне...

Платіжка надійде за кожен "зайвий" квадрат: Українці зобов'язані сплатити податки за квартири, які давно купили

середа, 15 травень 2024, 8:30

Українці до 1 липня отримають платіжки за нерухомість від податкової. Платити потрібно за квартири та будинки, площа яких перевищує встановлену норму. При цьому плата стягується за кожен "зайвий" квадратний метр. Так, норма для квартири становить 60 кв...