Коли нова патрульна поліція - стара ДАІшна міліція: "Гривен нет, давай рублями", - Аброськін жорстко пройшовся по "працівникам жезла" на Донбасі

Атестація не допомогла побороти жахливі явища у поведінці таких "працівників".

ДАІ. Фото: ar.volyn.ua

Колишні співробітники ДАІ продовжують відмовлятися від старих звичок вимагати від громадян гроші "на бензин". Про це на своїй сторінці у Facebook розповів керівник ГУНП в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, повідомляють Патріоти України.

"Майже кожен день я отримую скарги на роботу співробітників-колишніх даішників. Жодний підрозділ не проходив таку кількість атестацій. Але вони - незламні у своїй звичці "брати на бензин". І неважливо, що нестачу пально-мастильних матеріалів у підрозділах поліції Донеччини не існує. Головне для них - "не втратити кваліфікацію", - написав він.

За його словами, нещодавно йому розповіли про чергове разі вимагання з боку колишніх даішників. "Виїзд з КПВВ "Гнутово". Двоє чоловіків, одягнені в камуфляж, зупиняють машину з нашими громадянами, які виїжджають з окупованої території. Представляються співробітниками обласної нацполіції. В кущах знаходиться машина, що належить місцевому підрозділу поліції. Один з них просить допомогти на бензин. На слова "гривень немає" відповідає "давай рублями" і бере 500 російських рублів", - обурився голова обласної поліції.

Він зазначив, що навіть атестація не допомогла побороти такі явища. "Вони виявляються "невиліковно хворими", сподіваючись перечекати на лікарняних цей "бурхливий час" тільки б зберегти свої місця на цих постах, які раніше, як виявилося, або продавалися, або переходили у спадок", - зазначив він.

Аброськін підкреслив, що для поліції Донеччини зазначений факт вимагання хабара - ганьба. "Вже знаю, як ми вчинимо з цими "товаришами", а що порадили б мені мешканці? Як вчинити з цими навіть не "перевертнями в погонах", а чудовиськами в людській подобі?" – резюмував він.

Врятувати не вдалося: Наречена трагічно загинула на власному весіллі

четвер, 18 квітень 2024, 7:59

Новоспечена дружина трагічно загинула на власному весіллі всього через декілька годин після того, як сказала "так".Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. 38-річна Елісанжела Газано впала в басейн після того, як, як повідомляється, танцюва...

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...