"Коли пішли тітушки, нас залишилось дуже мало": Ветеран АТО Олександр Коба розповів, як його поранили у Полтаві (відео)

​Наразі Олександр у лікарні. Незважаючи на тяжкий стан він розповів подробиці кривавого побоїща​.

Олександр Коба на лікарняному ліжку. Фото:скрін відео

Після кривавого побоїща біля "Газетної арки" у Полтаві постраждало шестеро людей. Серед поранених – ветеран АТО та громадський активіст Олександр Коба. За ніч його двічі прооперували, а коли прийшов у свідомість - перевели до реанімаційного відділення обласної лікарні. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на канал YouTube UA: Перший.

До лікарні ветеран АТО потрапив у тяжкому стані, і лише вдень лікарі змогли констатувати, що його життю вже нічого не загрожує. Журналістам він розповів обставини події – хто і яким чином поранив його під час "Полтавської битви".

"Коли пішли тітушки, нас залишилось дуже мало. Я ввалив двом, завалив їх, а потім мене почали штрикати ножами з-за спини. Їх було дуже багато. На якусь мить я втратив свідомість, було близько восьми ножових поранень – в легені, в печінку. Потім побратим мене просто відтягнув, бо я вже не міг нічого", - говорить Олександр Коба.

Лікарі Полтавської обласної клінічної лікарні зазначили, що на данному етапі стан чоловіка тяжкий, але він отримує всю необхідну терапію для одужання.

Як відомо, 5 квітня у Полтаві мирна акція протесту проти незаконної забудови в центрі міста завершилася жорстокою бійкою між учасниками акції і тітушками, найнятими для охорони будівництва.

В результаті зіткнень постраждало шестеро активістів, двоє з них з ножовими пораненнями були госпіталізовані в лікарню, де їм зробили операції. Серед постраждалих також ветеран АТО – Олександр Коба.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...