Коли злочин - за гордість: У двох містах Росії відкрилися магазини під брендом "Ввічливі люди"

Особливим попитом у російських покупців користується одяг, де напис "Ввічливі люди" поєднується із зображенням профілю людини в касці з автоматом, поряд з яким сидить кішка.

"Ввічливі зелені чоловічки" анексували Крим. Ілюстрація:glavnoe.ua

У російських містах Самарі і Оренбурзі з'явилися магазини "Воєнторгу" під брендом "Ввічливі люди". Про це агентству ТАСС повідомили в прес-службі Центрального військового округу, передають Патріоти України.

"Перший магазин з брендового продукцією "Ввічливі люди" відкрився в міжнародному аеропорту Казані 21 грудня, сьогодні такий же магазин був урочисто відкритий в центрі Оренбурга, ще один магазин відкриється 24 грудня в Самарі", - відзначили в прес-службі.

У магазинах можна придбати різний одяг з відповідною символікою, посуд, аксесуари, значки.

Як відомо, у кінці 2014 року словосполучення "Ввічливі люди" запатентував і почав використовувати у своїй продукції російський "Воєнторг". ТАСС відзначає, що особливим попитом у покупців користується одяг, де цей напис поєднується із зображенням профілю людини в касці з автоматом, поряд з яким сидить кішка.

Під час проведення так званого референдуму в Криму на півострові з'являлися люди без розпізнавальних знаків, які блокували дії українських військ.

Пізніше президент Росії Володимир Путін визнав, що «ввічливими людьми» були військовослужбовці Збройних сил Росії.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...