Колишнього редактора газети на Донеччині судитимуть за сепаратистські заклики на підтримку "ДНР"

Журналіст закликав до проведення референдуму на території Донецької області. Активно підтримував ідею створення терористичної ДНР.

Редактор газети - затятий сепаратист. Фото:http://nv.ua/

На Донеччині судитимуть головного редактора газети за сепаратистські статті. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донеччини на сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

У місцевій газеті публікувалися заклики на підтримку сепаратистів Донбасу і протидії державній владі України.

"Встановлено, що протягом квітня - червня 2014 року 61-річний чоловік обіймав посаду головного редактора газети "Дружківський робочий" комунального підприємства "Медіа-центр" Дружківської міської ради", - повідомляє прес-служба прокуратури.

Екс-редактор газети "Дружковский рабочий" Борис Южик. Його обвинувачують у тому, що в одному з номерів місцевої газети він розмістив матеріали пропагандистсько-агітаційного характеру. Журналіст закликав до проведення референдуму на території Донецької області. Активно підтримував ідею створення терористичної ДНР.

"Оскільки чоловік переховується від слідства за межами України, прокуратура Донецької області звернулась до суду з клопотанням щодо проведення спеціального (заочного) досудового розслідування щодо колишнього головного редактора газети "Дружківський робочий", - повідомляють у прокуратурі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...