"Комуняку на гілляку!": У Харкові прихильників Александровської активісти закидали яйцями (фото)

Коли в захисників комуністки полетіли яйця, поліція підігнала до будівлі облпрокуратури, де проходила акція, автобус і сховала за ним людей.

Мітинг у Харкові. Фото:http://newsroom.kh.ua/

В середу вдень в Харкові під будівлю обласної прокуратури вийшли активісти Цивільного корпусу "Азов" і прихильники комуністки Алли Александровської. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на NR.

Молоді люди тримали в руках "Алла, прощай!", "Комуняку на гілляку!", "Злодійка повинна сидіти у в'язниці", а також прапори України, "Правого сектора" і "Азова". Навпроти розташувалися прихильники Александровської (в основному - пенсіонери) з плакатами "Поверніть закон в Україні!", "Свободу Александровськійї!" і іншими.

Будівлю по периметру оточили близько 70 правоохоронців, частина з них стала кордоном між опонентами. Коли в захисників комуністки полетіли яйця, поліція підігнала до будівлі автобус і сховала за ним людей. Пізніше стало відомо, що поліція евакуювала комуністів з-під будівлі прокуратури. Мітинг закінчився.

Як повідомлялося раніше, 30 червня Київський районний суд Харкова обрав Александровській запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави на 2 місяці. Колишнього народного депутата Верховної Ради України III-VI скликань від КПУ підозрюють в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність держави і надання неправомірної вигоди посадовій особі (ч.2 ст. 110 та ч.3 ст. 369 КК України).

За попередніми даними, Александровська і її син Олександр намагалися вплинути шляхом підкупу на керівництво та депутатів місцевих рад. Місцеві обранці повинні були за хабар в 9 тис. доларів прийняти на сесіях звернення до Верховної Ради України та президента України про прийняття змін до Конституції з питань федералізації.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...