Комусь шапка мономахова, а решті - скрепи: Росіяни зізналися соціологам, як бідують за "пізнього" Путіна

Майже половина росіян не має грошей на придбання їжі.

Бідних по самооцінкам споживчих можливостей в РФ – 41%. Фото: lenta.ruПро брак коштів на придбання необхідного одягу чи продуктів харчування заявив 41% росіян, опитаних в рамках моніторингу ВШЕ, повідомляють Патріоти України з посиланням на матеріали офіційного сайту НДУ.

"Частка респондентів, які оцінюють матеріальне становище своєї родини як погане або дуже погане (бідних за самооцінкою матеріального становища), склала 23%, а частка населення, у якого грошей недостатньо для придбання необхідного одягу чи продуктів харчування (бідних по самооцінці споживчих можливостей), склала 41%", — йдеться в тексті повідомлення.

Повідомляється, що в опитуванні брали участь 1600 респондентів з 130 населених пунктів 46 регіонів країни. В опитуванні, що проводилось до цього, дві третини росіян зізналось, що не бачать в країні стабільності.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...