Конкурентоспроможний жанр, стиль і зовнішність: У Росії назвали можливого претендента на участь в Євробаченні-2017

На думку російських експертів високі шанси на перемогу на пісенному конкурсі може мати Земфіра.

Земфіра. Фото:www.unian.net

Відома своїм скандальним іміджем російська виконавиця Земфіра названа вірогідним претендентом на участь в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017 від Росії. Про це повідомляє новинний портал Ведомости, інформують Патріоти України.

На думку російських експертів, що підбирають претендентів для участі в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017, співачка Земфіра має високі шанси на перемогу. Комітет зазначив конкурентоспроможний жанр, стиль і навіть зовнішність виконавиці.

У свою чергу, музичні критики РФ також називають шанси Земфіри на перемогу досить високими, правда, важко сказати, наскільки в цьому може бути зацікавлена сама співачка.

Що ж стосується Земфіри, епатажна виконавиця поки що не коментує аргументи комітету.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...