Конотоп провів у останній путь Героя АТО (фото)

Вічна пам'ять Герою! Нехай світлими будуть стежки, якими він пішов від нас у безсмертя!

Олександру через рік виповнилося б 30 років. Фото: 05447.com.ua.

Конотоп знову ховав свого сина, який загинув, захищаючи цілісність і незалежність України, та безпеку її громадян, повідомляють Патріоти України з посиланням на 05447.com.ua.

Олександр Півень 1987 року народження проходив службу у Запоріжжі, в батальйоні 55-ої окремої артилерійської бригади. 8 травня, саме тоді, коли світова спільнота відзначала День пам’яті та примирення, під час облаштування блокпосту Олександр підірвався на ворожому фугасі.

11 травня о 13.00 на кладовищі по вул. Богдана Хмельницького відбулося прощання з Героєм. Попрощатися з загиблим прийшло багато людей, які не могли стримати сліз.

Вічна пам'ять Герою! Твій подвиг не буде забутий.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...