Корчак постаралася? Із реєстру НАЗК зникли декларації підлеглих Луценка та Матіоса - ЗМІ

Більше двох сотень е-декларацій робітників органів прокуратури зникли з сайту НАЗК після так званих технічних робіт.

Голова НАЗК Наталія Корчак. Фото:ТСН

З реєстру електронних декларацій після відновлення його роботи зникли більше 200 декларацій співробітників Генеральної та військових прокуратур. Про це з посиланням на проект Декларації повідомляє портал Bihus.info, інформують Патріоти України.

Зокрема, приховані декларації заступників головного військового прокурора Віктора Короля і Дмитра Борзих, начальника слідчого відділу Головної військової прокуратури Сергія Особи і військового прокурора Маріупольського гарнізону Олега Улановського.

У той же час, відзначає ЗМІ, з незрозумілих причин в цьому списку опинилися головний лікар наркологічного диспансеру Маріуполя Олександр Пієнко, фахівець Апеляційного суду Київської області Світлана Крініна і кілька працівників соціальних органів.

Повний список "зниклих" декларацій, а також копії цих документів доступні за посиланням.

Заступник голови Нацагентства з питань запобігання корупції Руслан Радецький і член НАЗК Олександр Скопич не змогли прокоментувати зникнення документів, підкресливши, що питаннями роботи ресурсу займається глава відомства Наталія Корчак.

Як відзначають журналісти, до цього реєстр декларацій тиждень не працював нібито через технічні роботи.

5 квітня 2017 року Корчак під час звіту у Верховній Раді заявила, що провини НАЗК в проблемах з реєстром декларацій немає.

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...