Корейці створили гігантського крокуючого робота, пілотованого людиною (відео)

Основне завдання проекту - створити роботизовану платформу для практичного застосування в промисловості.

Прототип проекту наприкінці 2015 року

Корейці створили величезного крокуючого робота, пілотованого людиною (відео)

Південнокорейська компанія Korea Future Technology створила прототип важкого робота, керованого діями людини, що знаходиться всередині, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. У створенні оформлення брав участь 3D-художник Віталій Булгаров. На своїй сторінці в Фейсбуці він опублікував відео з процесом тестування системи управління руками робота.

На своїй сторінці в Інстаграме Булгаров повідомив, що не може розголошувати всі подробиці проекту. До кінця 2016 року робот вміє крокувати вперед і рухати руками, його висота становить 4 метри, вага - 1,5 тонни.

Віталій Булгаров раніше займався створенням 3D-моделей для фільмів «Трансформери-4», «Термінатор: Генезис» і трейлерів комп'ютерних ігор Starcraft 2 і World of Warcraft. Пізніше його запросили попрацювати над дизайном і ергономікою для робота Korea Future Technology.

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...