Корпус нового iPhone X буде "обгорнутий" екраном, - Apple

Екран нового гаджета буде «фіксованим і гнучким», а гарнітура, передня камера і сканер відбитків пальців Touch ID будуть вбудовані в OLED-екран нового смартфона.

Новий iPhone буде мати «обгорнутий» екраном корпус. Фото: uapress.info.

У 2017 році у компанії Apple вийде три нових версії смарфтона iPhone: 4,7- і 5,5-дюймові моделі. Вони прийдуть на зміну iPhone 7 і iPhone 7 Plus. Також очікується модель iPhone X, яка матиме «обгорнутий» екран. Таку інформацію про плани компанії Apple розповів аналітик компанії Cowen and Company Тімоті Аркара, який послався на джерела серед постачальників Apple. Новину передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Модель iPhone X матиме екран у 5,8-дюймів та OLED-дисплей, який буде йти від краю до краю. Новий екран, буде «фіксованим і гнучким»,а гарнітура, передня камера та сканер відбитків пальців Touch ID, за прогнозами експертів, будуть вбудовані в OLED-екран нового смартфона.

Тімоті Аркара зазначив, що у Apple планують додати у модель сканер райдужної оболонки ока і лазерний сенсор для підтримки управління жестами.

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...

Поляки образилися на Jerry Heil та закликають не голосувати за Україну: Що сталося

середа, 8 травень 2024, 22:29

Поляків у соцмережах розгнівав світшот однієї з представниць України на Євробаченні Jerry Heil з написом Banderaciaga – вони навіть закликають не віддавати свої голоси за українських виконавиць. Про це йдеться у дописах користувачів X (колишній Twitter...