Корисна справа: Колишній боєць АТО облаштував базу відпочинку для побратимів та дітей з Донбасу

Фінанси, за які функціонує установа, – пожертви від приватних осіб, оскільки держава допомогти відмовилася.

Назар Іваськевич. Фото:http://dyvys.info/

Житель Львова Назар Іваськевич відкрив базу відпочинку для оздоровлення учасників АТО та дітей зі сходу України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Дивись.info.

Чоловік є колишній бійцем АТО. Нині активно допомагає побратимам – возить необхідні речі на схід. А щоб морально підтримати захисників країни, відкрив для них базу відпочинку.

"Думаю, що роблю не менш корисну справу, ніж на фронті. За приватні кошти ми з однодумцями винайняли базу у селі Росохи Львівської області. І зараз облаштовуємо її під центр відпочинку "РА", – розповів Іваськевич.

База відпочинку представляє собою приватні дерев’яні будиночки з облаштованими камінами, ліжками, столиками. Саме ж село розташоване у підніжжі гір, поряд є струмки.

На реабілітацію до центру запрошують бійців із передової. Конкретної програми проведення часу у центрі немає.

"З бійцями ми можемо у гори ходити, можемо рибу ловити, хтось може паритися у сауні, плавати у басейні, займатися на спортмайданчику, а хтось – взагалі нічого не робити. Ми там нікого ні до чого не силуємо. Усе залежить від самого бажання", – розповів боєць.

Діти мають розписану програму. Окрім цього, вони можуть запланувати похід у гори, заняття альпінізмом, майстер-клас із ліпнини, поїздки до монастиря та інше.

Поїздки для таких категорій населення є абсолютно безкоштовними, як каже Назар. Фінанси, за які функціонує установа, – пожертви від приватних осіб.

"Ми зверталися до держави з проханням допомогти відкрити центр, підтримувати його, але нам відмовили. Довелося збирати гроші своїми силами", – розповів Іваськевич.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...