​«Ковчег Путіна», до Крима та Люцифера на додачу: У Воронежі батьки назвали свого малюка Сталін

На честь радянського вождя Йосипа Сталіна дитину назвали вперше, уточнили в РАГСі обласного центру РФ.

В установі фіксують все незвичайні і рідкісні імена з 2002 року, але з використанням прізвища голови Ради міністрів СРСР тагенералісимуса зіткнулися вперше, відзначає видання. Новонародженого хлопчика зареєстрували на ім'я Сталін. Прізвище дитини не уточнюється, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Волгоград News".

З початку 2016 року жителі Воронежа найчастіше називали своїх дітей іменами Марія і Артем. Серед рідкісних імен - Мадонна, Каклік, Рафаель, Граф, Ярополк, Хрусталіна, Юнус.

У виданні нагадали, що в 2014 році в Свердловській області РФ дітей назвали Люцифером та Кримом, а в Пермі - Тагілом. У 2015 році в РАГСі Свердловської області зареєстрували дитину з іменем.

Міноборони переглянуло меню для військових: Ось які продукти залишаться в минулому

середа, 15 травень 2024, 18:58

Міністерство оборони України змінило правила годування військових – з каталогу прибрали деякі продукти, але водночас меню суттєво доповнили. Про це йдеться у повідомленні пресслужби відомства. «Наші військові – ключовий фактор оборони країни. Збалансов...

Мобілізація по-новому: Названо хвороби очей, з якими не візьмуть на службу

середа, 15 травень 2024, 18:48

Одним із ключових нововведень закону про мобілізацію став оновлений список вад зору, з якими не беруть на службу в армії. Далі розглянемо всі хвороби очей, з якими не беруть до ЗСУ. Новим законом про мобілізацію скасовано статус обмежено придатного до ...