Ковтав, розлив на обличчя: У Миколаєві поліцейські зупинили неадекватного водія, який напився сечі, щоб довести свою невинуватість

​Чоловік, який перебував у наркотичному екстазі, стверджував, що це вода.

Ілюстрація:Погляд

У Миколаєві поліцейські зупинили водія з ознаками наркотичного сп'яніння. Щоб довести свою невинуватість, йому довелося надпити з пляшки сечі. Про це розповів правоохоронець Alex Garp на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Водієві запропонували проїхати для огляду разом з поліцією. Але перед цим в його машині провели поверхневий огляд і виявили пляшку з-під мінеральної води, яка на третину була заповнена рідиною жовтого кольору, імовірно сечею.

"На питання, що це - відповів, водичка. Кажу: "А ковтнути можеш? "- "Можу", - каже. І реально ковтає, трохи розливаючи собі на обличчя, так що по шиї потекло. Ну думаю, може реально вода солодка.

Але коли в туалеті з цієї пляшки хотів перелити в стакан для аналізів, то зрозумів, що таки сеча! Але чому ковтав? Невже таки наркоман під кайфом за кермом?" - пише поліцейський.

Лікар сказав, що в сечі не виявлено ніяких наркотичних речовин. "Але ознаки, очі, язик, поведінка, шість вироків суду за злочини (останній "розбій"), чому хотів сечу з пляшки замість своєї здати? Не розумію", - продовжив "коп".

Поліцейський попросив відправити сечу на розгорнутий аналіз. Коли прибирали використаний тест, на ньому проявилася реакція на канабіс. "Спочатку десь дістав "чисту" сечу (красень), потім напився нею (ось це сила волі і бажання обдурити), спалився в лікарні (все пропало), лікар не виявив наркотиків у сечі наркомана (ай знову пронесло, красавчик), поки писали папірці, таки побачили справжній результат (капець, все пропало). Жах", - підсумував поліцейський.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...