Кожен вже за життя може побувати у "Небі": У Франківську відкрилася незвична християнська кав'ярня

У кав’ярні всі вітаються "Слава Ісусу Христу". Також працює дитяча зона.

У Франківську відкрили кафе "Небо". Фото: Курс.

У п’ятницю, 24 серпня 2018 року, в Івано-Франківську на вулиці Василіянок, 3 відкрили перше християнське кафе "Небо". Заклад відкрили два подружжя. Один із співзасновників Тарас Халак розповідає, що дизайном займався Ярема Стецик, передають Патріоти України із посиланням на місцеві ЗМІ.

Наразі кав’ярня працює ще в тестовому режимі - без жодних цін. Кожен відвідувач сам визначає, скільки готовий заплатити. "Ми всі християни, але прийнято якось наче соромитися цього. Але соромитися немає чого, треба пропагувати християнство. Як християнська кав’ярня, ми пропонуємо територію вільних цін – люди можуть скуштувати і заплатити, скільки мають на серці", - каже Халак.

У кав’ярні всі вітаються "Слава Ісусу Христу". Також працює дитяча зона. Окрім того, Івано-Франківське архієпархіальне управління УГКЦ продовжує будівництво повноцінної клініки Святого Луки. Вона стане першою церковною лікарнею в Україні.

На сьогодні завершені всі монолітні та муровані роботи. Також здійснено гідроізоляцію та утеплення тераси. Зараз у будівлі виконуються штукатурні роботи та триває прокладання слаботочних і електричних мереж. Окрім того, уже підписано договір на закупівлю віконних та фасадних світлопрозорих конструкцій.

Загалом виконано близько 45% усіх робіт, а вже до кінця 2018 року планується завершити будівельні роботи, а з 2019 року розпочнуться оздоблювальні роботи. Майбутня клініка матиме 6 поверхів та надаватиме медичні послуги широкого профілю. В новій будівлі будуть лабораторія крові, магнітно-резонансна томографія; комп’ютерна томографія; флюорографія; кабінети лікарів-консультантів різних напрямків, дві операційні кімнати та 25 палат для післяопераційного та стаціонарного обслуговування.

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...