Краса врятує світ: Напередодні Пасхи в Києві пройде "Всеукраїнський фестиваль писанок"

Головною територією проведення фестивалю стануть Софійська та Михайлівська площі, а також Володимирський проїзд, де будуть розміщені ярмаркові будиночки.

Всеукраїнський фестиваль писанок у столиці розпочнеться 23 квітня. Ілюстрація:www.myvin.com.ua

З 23 квітня по 9 травня в Києві пройде "Всеукраїнський фестиваль писанок". Про це повідомляється на сторінці Folk Ukraine у соцмережі Facebook, інформують Патріоти України.

"Всеукраїнський фестиваль писанок" - масштабний захід, присвячений українському культурному феномену - писанкарства. У цьому році вже традиційний для України фестиваль, ініційований Folk Ukraine, відкриється в Києві напередодні Великодня - 23 квітня.

Головною територією проведення фестивалю стануть Софійська та Михайлівська площі, а також Володимирський проїзд, де будуть розміщені ярмаркові будиночки.

У програмі фестивалю: виставка "Авторська писанка" - арт-перформанс "374 художника"; презентація Всеукраїнської колекції писанок; виставка традиційної та сучасної паски; pелейна фото-зона; зона дитячих розваг; великодній ярмарок; виступ дитячих колективів, великодні арт-об'єкти і зона фудкорту.

Уряд Швеції пообіцяв покращити умови життя для українських біженців: Про що йде мова

понеділок, 6 травень 2024, 11:58

Уряд Швеції посилено працює над новими правилами, згідно з якими, українським біженцям не доведеться тягнути жалюгідне існування на 71 шведську крону на день (258,5 грн). Про це пише Swedinfo, передають Патріоти України. . «Ми розберемося з усіма пит...

"Основне завдання": У Міноборони пояснили, як працюватиме реєстр "Оберіг"

понеділок, 6 травень 2024, 11:30

Реєстрі військовозобов'язаних "Оберіг" взаємодіє із шістьма реєстрами, що необхідно для актуалізації даних. Про це заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, передають Патріоти України. . «У першу чергу реєстр «Оберіг» – це інструмент ...