Красуні споконвіку: Митець створив календар українок зі світлин в стилі 20 сторіччя (фотофакти)

Героїнями фотопроекту, що ліг в основу календаря, стали не моделі, а звичайні жінки та дівчата.

Фотограф із Черкас створив вражаючий календар із українками. Фото: Український контент.

Черкаський фотограф Олексій Бадер створив дивовижні фото для календаря. На світлинах жінки були зображені в образах чарівних українок минулого століття. Про це пише "Український контент", передають Патріоти України.

Героїнями фотопроекту, що ліг в основу календаря, стали не моделі, а звичайні жінки та дівчата. Автор зазначає, що фотосесія з кожною була ретельно спланована відповідно до сезону та місяця, який вона мала уособлювати.

"Зйомки для календаря тривали впродовж року. Ідея полягала в тому, щоб показати жіночність, привабливість і красу українок саме серед буднів. Повсякденні справи не робили у віночках. І злегка розхристана сорочка, і неслухняне пасмо волосся мають право бути – у цьому теж є краса моменту", – розповідає Олексій Бадер.

Календар було виготовлено для агропромислової компанії. Зйомки відбувалися на різних локаціях, але переважно у сільській місцевості. Деякі – на території національних заповідників.

"Для образів використали автентичний стародавній одяг та справжні артефакти. Головне, чого на мій погляд, вдалось досягти – це показати незбагненний контраст, що властивий українкам – цнотливість і звабливість одночасно", – зазначає фотограф.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...