Крав українок для сексуального рабства: Поліція схопила китайського "бізнесмена" (відео)

Громадянина Китаю впіймали на гарячому просто в аеропорту "Бориспіль". Там зловмисник намагався переправити двох молодих жінок за межі держави рейсом "Київ–Алмати".

Затриманий китайський сутенер. Фото:прес-служба Держприкордонслужби України

Правоохоронці викрили 40-річного громадянина Китаю, який організував міжнародний канал торгівлі людьми. Цією справою займалися представники поліції Одеської області, Держприкордонслужби та прокуратури Одещини, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр ДПСУ.

Зазначається, що китайця схопили на гарячому просто в аеропорту "Бориспіль". Там зловмисник намагався переправити двох молодих жінок за межі держави рейсом "Київ–Алмати".

Правоохоронці з'ясували, що чоловік наймав жінок для надання інтимних послуг в розважальних закладах, розташованих на території його країни. У свою чергу українки повинні були отримувати від зловмисника $6 тисяч за місяць.

Наразі стосовно затриманого тривають слідчі дії та обирається запобіжний захід. Також встановлюються усі можливі причетні до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...