Кремлівська агентура набирає обертів: Зрадники України під виглядом "волонтерів" співпрацюють з росЗМІ

Не дамо принижувати брехнею нашу Армію! "Волонтерка" Лілія Болбат остаточно видала себе: кремлівські ЗМІ вже не приховують активної симпатії до неї

Найманка сепаратистів? "Волонтерка" Лілія Українська. Фото: lenta.ru

"Українська волонтерка" Лілія Болбат з Маріуполя виклала новий пост у "Фейсбуці", де звинуватила українських вояків не лише у масових вбивствах та катуваннях, а й в погрозах на її адресу - за словами Лілії, їй довелося покинути своє місто. Жодного реального доказу злочинів наших воїнів вона чомусь не навела. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на facebook.

Лілія Болбат (Лілія Українська) вже давно деморалізує українців, займається наклепами та, за чутками поміж активістів і бійців, навіть веде антиукраїнську розвідку на користь ворога. Її "розповіді" про "жахи серед бійців АТО" активно постять путінські кремлівські ЗМІ: lenta.ru, ren.tv, "Русская весна" , Anna-news, "Новороссия Вконтакте" та інші, котрі постійно з допомогою слів Лілії схвалюють дії "ДНР/ЛНР"-івців.

В українців пости Лілії викликають обурення: "Теперь Вам прямо к Надежде Савченко... Будете в два голоса крыть правду-матку о негодяях в добробатах, мире на Дамбасе и прочую ахинею", - коментують пости "волонтерки" користувачі соцмережі.

"Ну а тем, кто угрожает женщине с двумя маленькими детьми- вы, наверное, гордитесь собой ??? Герои чо.... ", - пише Лілія, адресуючи ці слова нашим бійцям, але не наводячи жодних фактів та підтверджень (як і у її минулих постах).

Звісно, не всі можуть повірити, що "волонтерка-патріотка" може виявитись частинкою проросійської розвідки та пропагади. Але слід згадати часи Другої Світової, коли багато наших співвітчизників, працюючи на нацистів, вивідували інформацію та передавали її своєму керівництву.

Особлива любов до Лілії у росЗМІ, на жаль, підтверджує цю думку. В один ряд з нею можна поставити не лише Савченко, а й поетесу Євгенію Більченко - вона виступала на тих самих каналах, що й Лілія. Більченко - київська поетка, яка під час Майдану захищала патріотів, а зараз з тим самим запалом захищає російську мову, Росію та сепаратистів на своїх сторінках у соцмережах та у своїх інтерв'ю ("теперь да, я русский поэт, не хочу терять связи с русской культурой... солдаты со стороны "ДНР" - так же мужественны, как украинские... я больше не хочу жить в такой стране, как Украина...").

Не секрет, що ворог часто проникає у інформаційний простір патріотичного суспільства, та вкидами бруду намагається зруйнувати віру та моральний дух.

Чи довго ще українці будуть вірити тим людям, що надягають маску патріота, підступно проникають у нашу довіру, працюючи при цьому на терористів та на Росію, співпрацюючи з ворожими ЗМІ? Поки є такі люди - названі "волонтери", не слід дивуватися, що ворог легко взнає розташування та плани наших військових.

Сподіваємося, що СБУ все ж таки пильніше почне дивитись навкруги та блокувати й знищувати ворожих агітаторів та зрадників України.

Слава Україні! Смерть ворогам!

Міноборони переглянуло меню для військових: Ось які продукти залишаться в минулому

середа, 15 травень 2024, 18:58

Міністерство оборони України змінило правила годування військових – з каталогу прибрали деякі продукти, але водночас меню суттєво доповнили. Про це йдеться у повідомленні пресслужби відомства. «Наші військові – ключовий фактор оборони країни. Збалансов...

Мобілізація по-новому: Названо хвороби очей, з якими не візьмуть на службу

середа, 15 травень 2024, 18:48

Одним із ключових нововведень закону про мобілізацію став оновлений список вад зору, з якими не беруть на службу в армії. Далі розглянемо всі хвороби очей, з якими не беруть до ЗСУ. Новим законом про мобілізацію скасовано статус обмежено придатного до ...