Кремлівський слід: Кілер Вороненкова був агентом російських спецслужб, - Геращенко (відео)

Вбивця не служив у зоні АТО, наголосив радник Авакова.

Антон Геращенко. Фото:https://tsn.ua/

Вбивця екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова був агентом російських спецслужб, впровадженим в українські силові структури. Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" на каналі "1+1" заявив народний депутат і радник глави МВС Антон Геращенко, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Він (Вороненков) був убитий агентом російських спецслужб, впровадженим в українські силові структури, проходив там службу, а потім отримав наказ на ліквідацію "ворога Росії", - сказав Геращенко.

За словами депутата, "слідство серйозно просунулося за сьогоднішній день". Він зазначив, що правоохоронцям відома особистість і біографія вбивці. "Можна з упевненістю сказати: пан Вороненков був убитий агентом російських спецслужб, громадянином України", - сказав Геращенко.

Радник глави МВС зазначив, що вбивця Вороненкова дійсно служив у Національній гвардії України, відслужив там 13 місяців, але він не був учасником бойових дій, хоча у нього є відповідне посвідчення.

Антон Геращенко каже, що кілер був завербований російськими спецслужбами в 2014 році. Зараз правоохоронці вивчають всю історію його перебування в Україні, опитують його колишніх товаришів по службі.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...