"Крім дітей маю ще й онуків. Вони пишаються, що я воюю": У мережі показали останнє відео із загиблим під Авдіївкою бійцем

Олександр Педак родом з Запоріжжя. Два роки тому підписав контракт з 72 ОМБР. Воював в найгарячішій тепер точці на Донбасі - Авдїївці. На війну пішов і його син.

Олександр Педак. Фото:скрін відеоЗ0 березня 2017 року від розриву міномета поблизу міста Авдіївка загинув боєць 72-ї ОМБР Олександр Педак. Чоловіку було 57 років. Місяць тому, в коментарі виданню Gazeta.ua Олександр розповідав, як йому воюється. Мріяв піти в наступ і визволити Донбас від окупантів, передають Патріоти України.

"Стріляють щодня, увесь ліс у воронках. Місцеві кажуть, що то ми їх обстрілюємо, але це ж неправда. Бойовики луплять по мирних районах Авдіївки і їм це просто так не минеться, - каже Олександр. Смерті не боюсь, хоч я старший годувальник в сім'ї. Крім дітей маю ще й онуків. Вони пишаються, що я воюю. Ми захищаємо свою землю, свій край. Ворогів треба виганяти звідси, щоб вони далі не йшли".

Олександр Педак родом з Запоріжжя. Два роки тому підписав контракт з 72 ОМБР. Воював в найгарячішій тепер точці на Донбасі - Авдїївці. На війну пішов і його син.

Разом з Олександром загинули його побратими: доброволець Дмитро Сумський і боєць 72 ОМБР, Олег Новохатько. Ще один їхній побратим Дмитро перебуває зараз у воєнному госпіталі міста Дніпра, де медики повертають його до життя.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....