"Крым ничего не дал, а только взял": Москвичі розповіли, як на них вплинула анексія (відео)

Журналіст Олександр Сотник підкреслив, що серед москвичів підвищився відсоток тих, хто вважає Крим українським.

Скрін відео

Більшість москвичів вважають, що "приєднання" Криму до Росії додало труднощів їх країні, люди стали біднішими. Про це свідчить відеоопитування, розміщене російським журналістом Олександром Сотником в Youtube, передають Патріоти України.

Єдиним плюсом анексії Криму росіяни вважають можливість їздити туди на відпочинок. Один з респондентів зазначив, що його фінансове становище погіршилося після "приєднання" півострова.

На питання, "чи відзначали ви третю річницю приєднання Криму до Росії", респонденти відповіли негативно. "Яке же це свято?" - нарікали опитувані.

При цьому вони зізналися, що "приєднання нічого не дало, а - навпаки - додало труднощів".

Відповідаючи на питання, "чи треба приєднувати "ДНР" та "ЛНР" до Росії в разі прохання керівництва цих самопроголошених республік", респонденти розійшлися в думках.

Деякі вважають, що "таке прохання можна розглянути, враховуючи всі побажання", деякі категорично відповідають "ні", додаючи, що "це - Україна".

Сотник підкреслив, що серед москвичів підвищився відсоток тих, хто вважає Крим українським.

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...