"Крок за кроком – ведемо реформу" - Аваков про нову річкову поліцію у Києві (фото)

Дуже скоро оновлені, додатково оснащені підрозділи поліції на воді з'являться в Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Полтавській, Черкаській, Одеській і Донецькій областях, пообіцяв міністр.

У Києві запрацювала річкова поліція. Фото:http://blogs.pravda.com.ua/

Київська річкова поліція сьогодні отримала новий офіс біля Дніпра – зовсім недалеко від мосту, що будується. Про це пише у блозі Української правди міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передають Патріоти України, продовжуючи:

Цей перезавантажений поліційний підрозділ має забезпечити патрулювання, припинення правопорушень і профілактичну роботу з відпочивальниками на річці; ефективну співпрацю з рибінспекцією, боротьбу зі браконьєрством і незаконним виловом риби; спільні заходи з екологами та збереження обладнання пляжів і зон відпочинку. Підшефна територія 1,6 тис. кв. км акваторії річки Дніпро і Канівського водосховища, 43 кілометри вздовж берега в межах Києва.

Оновлені катери (поки ще не в комплекті, сподіваюся, буде ресурс – докупимо необхідну кількість), оновлена система моніторингу акваторії за рахунок дронів і зведеної системи моніторингу поліційних сил Києва.

Підключення до патрулювання й операцій поліційного гвинтокрила та спеціальних поліційних сил КОРДу сьогодні публічно демонстрували на річці прем'єрові та журналістам під час навчань.

Відпрацювали реакцію поліційних підрозділів на захоплення терористами-зловмисниками прогулянкового катера.

Злагодженістю дій поліціянтів на цих навчаннях задоволений. Молодці! І – це головна новина – в новому підрозділі проведена перепідготовка поліціянтів. Працюють, як і КОРДовці, відмінно.

Дуже скоро оновлені, додатково оснащені підрозділи поліції на воді з'являться в Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Полтавській, Черкаській, Одеській і Донецькій областях.

Запрошую молодь – відкриті конкурсні набори зокрема й у ці підрозділи! А поки зустрічайте нову річкову поліцію Києва! Крок за кроком – ведемо реформу. Спокійних вам вихідних на річці!

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...