Крим - намкриш? Російські туроператори зафіксували підвищений попит на відпочинок у Туреччині

Попит на турецькі курорти у росіян досягнув такого рівня, що не вистачає рейсів.

Ілюстрація:espreso.tv

Російські туроператори за підсумками першого повноцінного тижня чартерного рейсу до Туреччини зафіксували високе завантаження перших рейсів в цю країну і рекордні терміни продажів турів. Про це повідомили в прес-службі Асоціації туроператорів Росії (АТОР), зазначають Патріоти України.

Відзначається, що "в окремих випадках попит був такий високий, що в ряді регіонів довелося ставити додаткові ланцюжки і продовжувати терміни польотної програми".

Вирушаючи на відпочинок на турецькі курорти, росіяни, як і очікувалося, вибирають готелі категорії п'ять зірок, що працюють за системою "все включено".

Як відзначили в асоціації з посиланням на туркомпанії, попит на Туреччину в регіонах високий, глибина продажів - від двох тижнів до місяця.

"Туреччина в топі найбільш запитуваних напрямків. Попит по регіонах не сильно відрізняється, він досить рівний, активно запитують тури в Туреччину у Москві, і інших містах Росії", - процитували в АТОР слова представника одного з туркомпаній.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...