Крим-сир і мишоловка: На зупинках Москви з'явився новий плакат з критикою режиму Путіна (фотофакт)

У Москві набирає обертів плакатна партизанщина.

Крим - сир в мишоловці для Росії. Фото: Фейсбук.

У річницю анексії Криму в Москві вивісили плакат, на якому зображений півострів у вигляді сиру в мишоловці. Постер розміщений на вулиці Покровка в Центральному адміністративному окрузі міста. Як повідомив в Facebook користувач Kissmybabushka, плакат з'явився ще вранці, і вдень постер ще висів. Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Будь-яких підписів чи тегів на ньому не видно. Зате фон видатний», - написав користувач. Плакат з безкоштовним Кримом в мишоловці знаходиться на тлі мурала, на якому зображений кримський пейзаж і Ластівчине гніздо.

Нагадаємо, Патріоти України писали про те, як 5 березня на зупинці біля Павелецького вокзалу в Москві вивісили плакат з посмертною маскою Йосипа Сталіна і написом «Помер той, помре і цей», який, очевидно, натякав на президента РФ Володимира Путіна.

Незворотний процес? Експерт попередив про демографічну катастрофу в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 9:58

Однією з ключових проблем розвитку людського капіталу України є катастрофічна демографічна ситуація. Станом на 2024 рік індекс скорочення населення складає понад 1,0%. Тривала фаза повномасштабного вторгнення лише пришвидшує цей процес. Країна продовжу...

Є значні руйнування: У центрі Чернігова стався вибух у приміщенні банку (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 9:48

Вранці 6 травня в центрі Чернігова стався вибух в приміщенні одного з банків, у результаті чого виникла пожежа та було пошкоджено будівлю, заявляє поліція Чернігівської області у Telegram, передають Патріоти України. . Дослівно: "Сьогодні близько 4-ї ...