Крим ваш-наш: Лайма Вайкуле зробила крок для примирення з російськими окупантами

Співачка зазначила, що поїде виступати в Крим лише тоді, коли влада її країни зніме заборону на виступ артистів на окупованому Росією півострові.

Лайма Вайкуле. Фото: Фокус.ua.

Латвійська співачка Лайма Вайкуле поїде виступати куди завгодно, в тому числі в окупований Крим, якщо це буде дозволено законами її країни. Про це артистка заявила в інтерв'ю російському каналу НТВ, передають Патріоти України.

За словами Вайкуле, заяву, яку вона зробила раніше, неправильно зрозуміли. "Понимаете, в чем парадокс этой истории - когда вопрос журналиста делают как мой ответ. Это такой фокус классный, что говорить об этом больше не хочется. Злит, прямо вам скажу. Когда меня спросили: "Лайма, если вас пригласят, вы поедете в Крым", - я сказала: "Нам запрещено". И меня бесит, что люди, которые ленятся посмотреть в Интернете, права я или нет, начинают что-то громко говорить и некрасиво себя вести. Все, что я сказала: "Нет, у нас закон запрещает". И это правда", - сказала співачка.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно