Кримчан активно заманюють в Магадан

За переїзд їм обіцяють землю та житло.

Магадан. Фото: Nesiditsa

Росія пропонує кримчанам ділянки в Магаданській області під житлове будівництво, фермерське господарство або підприємницьку діяльність. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Крим.Реалії".

Підконтрольне Кремлю міністерство майнових і земельних відносин Криму запрошує жителів півострова стати учасниками програми "Далекосхідний гектар" і отримати земельну ділянку на територіях Далекосхідного федерального округу. Заявки кримчани можуть подавати з 1 лютого 2017 року.

Так зване міністерство майнових і земельних відносин Криму планує передати в міську власність житлові приміщення житлових будинків, які знаходяться на балансі державних організацій. Це дозволить, як запевняє кримська "влада", в установленому порядку за договорами соціального найму або договорами найму надавати громадянам житлові приміщення.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...