Кримчани в шоці: За перевитрату електрики їм доведеться платити в 3 рази більше

Нові тарифи вже вступили в силу.

Ольга Ігошина "порадувала" кримчан. Фото:www.newc.info

Жителям Криму доведеться платити за електроенергію за тарифом 4,95 руб. за кВт / год при перевищенні ліміту в 600 кВт на місяць, а не у 800 кВт, як було в минулому році. Про повідомила "голова" Державного комітету з цін і тарифів Криму Ольга Ігошина. Про це пише агентство КрымИнформ, передають Патріоти України.

"Ми проаналізували дані про корисний відпуск (електроенергії -ред.) і прийняли рішення, особливо враховуючи нашу поточну ситуацію, зменшити другий тарифний блок: тепер він у нас не від 150 до 800 кВт / год на місяць, а від 150 до 600 кВт / год на місяць, - сказала Ігошина і додала, що у зв'язку з відповідними змінами, тариф для споживачів у межіх від 600 до 800 кВт / год на місяць підвищиться з 1,88 рублів до 4,95 рубля за кВт / год", - сказала Ігошина.

За словами "керівника" Держкомцін, відповідні зміни дозволили уникнути збільшення вартості електроенергії у першому півріччі 2016 року для решти категорій споживачів.

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...