Кримчанина, який підняв над будинком прапор України, засудили до виправних робіт

Чоловік збирається оскаржувати рішення суду через подачу апеляції.

Ілюстрація:www.ukrinform.ua

Роздольненський районний суд Криму засудив фермера Володимира Балуха до 320-ти годин виправних робіт за образу поліцейського. Вирок винесла сьогодні голова суду Тетяна Пиркало, передають Патріоти України з посилання на Новую газету.

"Дивно, що не по-максимуму дали, - розповів Балух. - Могли б до 360-и години засудити. Відпрацювати повинен буду на території Серебрянського сільського поселення по чотири години на день, поки невідомо, яким саме чином. Зрозуміло, буду подавати апеляцію".

Кримінальну справу стосовно Балуха по ст. 319 КК РФ ( "образа представника влади") було порушено в листопаді 2015 року. В обвинувальному висновку зазначалося, що 14 листопада 2015 року він нібито образив оперуповноваженого Євгена Баранова, в той час як той проводив в його будинку обшук: Балуха підозрювали в крадіжці автомобіля ВАЗ-2106.

Сам Балух пояснив, що дійсно міг нецензурно висловитися на адресу оперуповноваженого, оскільки прибулі з ним співробітники поліції застосували до нього фізичну силу: били по нирках і, вклавши на землю, ставили ноги на голову.

Відзначимо, що силовики зацікавилися Балухом в травні 2015 року, коли на його будинку в селі Серебрянка Роздольненського району співробітниками ФСБ був виявлений прапор України, вивішений фермером ще взимку 2013 року в знак солідарності з Євромайданом.

Згодом прапор був зірваний (за припущенням Балуха, тими ж співробітниками ФСБ), а самого фермера спробували звинуватити в крадіжці запчастин від трактора Т-74 і автомобіля ВАЗ.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...