​Кримнаш як він є: У російських туристів не залишилося грошей навіть на Крим

Найпопулярнішими місцями відпочинку росіян на новорічних канікулах стали Москва, Санкт-Петербург, Сочі, Великий Устюг, Казань і інші туристичні об'єкти Татарстану.

Більшість через безгрошів’я зовсім нікуди не поїхали. Про це повідомляє Асоціація туроператорів Росії (АТОР), зазначають Патріоти України.

"Цього року велика кількість наших співгромадян нікуди взагалі не поїхали. Вперше склалася така ситуація, що у людей недостатньо коштів не тільки для відпочинку за кордоном, який сильно подорожчав з цілком зрозумілих причин, але і на відпочинок всередині країни", - констатувала виконавчий директор АТОР Майя Ломідзе.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...