Криве Озеро: Труну з тілом забитого поліцейськими Олександра Цукермана люди до кладовища несли на руках (відео)

На похорон прийшли близько тисячі жителів селища.

Похорон Олександра Цукермана. Фото:obozrevatel.com

У Кривому Озері поховали Олександра Цукермана, якого 24 серпня вбили поліцейські. Про це повідомляє сайт Новости-Н, інформують Патріоти України.

Тіло загиблого сьогодні вранці привезли з Умані. Робити повторну експертизу Олександрові Цукерману відмовилися.

"Лікарі лише провели поверховий огляд. На тілі ми побачили 4 отвори. Але різати його вони відмовилися", - сказали родичі померлого.

На похорон прийшли близько тисячі жителів Кривого Озера. Труну з тілом вулицями райцентру несли на руках.

Як відомо, в ніч на 24 серпня в селищі Криве Озеро Миколаївської області на власному подвір'ї 33-річного Олександра Цукермана побили, а потім застрелили поліцейські. На тілі виявили чотири вогнепальних поранення.

Ймовірно, стріляли з травматичного пістолета так званим патроном Флобера. Всі постріли зробили впритул. Дві кулі потрапили в серце, ще одна - застрягла в легенях за висновком судово-медичної експертизи. Поліцейських затримали. Справу розслідує обласна прокуратура.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...