"Куда вам путешествовать, если вы живете в Крыму?": Пропагандистка Путіна "підколола" Гобліна-Аксьонова в ефірі росТБ (відео)

На думку, російських журналістів, Сергію Аксьонову можна й вдома посидіти.

Сергій Аксьонов. Фото: соцмережі.

Ведуча пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія" в прямому ефірі висміяла окупаційного главу Криму Сергія Аксьонова. Відповідне відео опублікував в Facebook журналіст Сергій Запорізький, передають Патріоти України.

Під час виступу Аксьонов намагався заявити, що він не відчув на собі санкцій, які були введені після окупації Криму Росією. "Ми особливо нічого не втратили. Особисто як на мене, мені взагалі до лампочки ці санкції. Я сьогодні живу в своїй країні рідній і мені є куди подорожувати", - сказав він.

На що пропагандистка Ольга Скабєєва відповіла Аксьонову: "Куди вам подорожувати, якщо ви і так живете в Криму?".

"Образа ... неприкрита образа виглядає з Гобліна ... в 2014 все бачилося інакше ... майбутня капуста здавалася зеленішою ... яхти, тьолки, банківські рахунки на Заході ... а тепер тільки на Алтай і в Монголію", "ну ... на Колиму може подорожувати..)", "Як це "марна справа"? Путін сказав, що санкції КОРИСНІ! Аксьонов - п'ята колона? ", - коментують відео в мережі.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...