Куди дивиться ФСБ? - "Міністр ЛНР" оформив своїм дочкам українське громадянство, - ЗМІ

Прихильник "республіки" діяв за домовленістю з колишнім начальником відділу юстиції Станично-Луганського району.

Ілюстрація:Новини Полтавщини

"Чиновники ЛДНР", розуміючи безперспективність "громадянства" в псевдореспубліках оформляють своїм дітям українські паспорти. Про це повідомляє Donbass.UA, зазначають Патріоти України.

Автори колективного блогу Луганського інформаційного опору patria-0-muerte повідомляють про те, що "міністр зв'язку і масових комунікацій ЛНР" Михайло Сурженко оформив своїм новонародженим дітям громадянство України.

"Той факт, що широко розрекламовані в сепаратистських ЗМІ паспорти "народної республіки" не діють далі підконтрольних угрупованню Плотницького територій, розуміють і бонзи "ЛНР". Ці продумані товариші воліють обзавестися будь-яким гідним паспортом, хоч панамським", - наголошується в публікації.

У їх числі опинився і "міністр зв'язку і масових комунікацій ЛНР Михайло Сурженко у якого 10 лютого 2016 року народилися дві дочки-близнюки - Анна і Анастасія.

"Розуміючи, що записи в ЛеНеРівському РАЦСі не мають юридичної цінності, а його діти можуть стати не те що б громадянами, а людьми, яких формально НЕ ІСНУЄ, Михайло Вікторович поспішив записати своїх маляток громадянками України", - повідомляють автори блогу patria-0-muerte.

Джерело видання повідомляє, що Сурженко за домовленістю з адвокатом Ігорем Бірюковим (колишнім начальником відділу юстиції Станично-Луганського району), які діяли за дорученням, Анну і Анастасію зареєстрували в українському РАЦСі як громадянок України, які народилися хоч і на окупованій, але все ж українській території міста Луганська.

"Свідоцтва про цей факт було видано батькові дівчаток, який все одно продовжує працювати в "ЛНР" на благо російських агресорів", - повідомляється в публікації.

Яка категорія українців може достроково вийти на пенсію і отримувати виплати - пояснення

понеділок, 29 квітень 2024, 8:52

В Україні певна категорія громадян може вийти на пенсію достроково. Перелік осіб, які мають на це право та умови призначення таких пенсій визначено статтею 115 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" Про це розповіли у Пе...

Вперше на конкурсі краси високого рівня перемогла 60-річна жінка. Прекрасна аргентинка, що випередила 34 молоденькі кандидатки, розкрила секрет блискучої зовнішності

понеділок, 29 квітень 2024, 8:15

Днями відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Його переможницею вперше за історію подібних конкурсів стала 60-річна жінка, яку звати Алехандра Родрігес. Вона обійшла 34 кандидаток, які набагато молодші за неї. Про це пише видання Independent...