Куди можна літати з окупованого Криму? (відео)

Не в сезон із кримської столиці можна вилетіти до 9 російських міст.

Авіасполучення з Кримом. Фото: "24 канал"У березні 2014 року Україна закрила повітряний простір над Кримом, проте літаки до Сімферополя все-таки літають. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "24 канал".

Літати в Крим заборонила також і Європейська організація з безпеки польотів. Російська влада спробувала налагодити міжнародній рейси, проте вони проіснували недовго. Наразі в окупованому Криму працює лише російський напрямок. Хоча "влада" впевнена, що пасажиропотік в аеропорту значно виріс, порівняно із показниками до окупації.

Не в сезон із кримської столиці можна вилетіти до 9 російських міст. Найбільше рейсів – до Москви. Наразі найдешевший квиток до столиці Росії коштує близько 2 200 рублів (приблизно 870 гривень). "Кримська влада" мріє відбудувати новий термінал, який приймати до 10 мільйонів пасажирів на рік. На це потрібні 32 мільярди рублів.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...