"Куди йдемо?": Бійця АТО назвали "бандерівцем" та жорстоко побили у рідному місті

Рівненські активісти з криками "Бандерівець!" побили кіборга Рудю, зламавши йому два ребра

Жителі Рівного жорстоко познущалися з бійця АТО Роми Рудейчука та назвали його "Бандерівцем". Фото з сайту charivne.info

Місцеві жителі у місті Рівне жорстоко побили бійця АТО, 20-річного Романа Рудейчука (кіборг Рудя). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на korrespondent.net.

За словами Романа, кремезні чоловіки били його по голові (у черепі в нього знаходиться імплантована після травми на війні пластина), а також зламали ніс та два ребра.

Причиною конфлікту стала футболка бійця з написом "Правий Сектор". Під час бійки чоловіки кричали йому: "Бадерівець!". Рома каже, що саме ці люди виводили "тітушек" на Антимайдан.

Рудейчук вже звернувся до поліції, справу кваліфікували як "умисне нанесення легких тілесних ушкоджень".

Роман воював у Донецькому аеропорті, отримав там травму голови, лежав у комі, але бажав продовжувати воювати. Зараз хотів знову повертатися на фронт.

Це не перший напад на бійців АТО в Україні останнім часом. Навіщо нам зовнішній ворог, коли внутрішній - страшніший?

"Анекдот:

- Петро Олексійовичу, воїни на АТО нас зрадили!

- Що, до Києва повертаються?!

- Гірше, вони взяли Донбас та йдуть на Москву!"


Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...