Культ особистості по-туркменськи: Туркменбаші написав книгу про чай - генерали прикладають її як святиню до чола (відео)

Літературна муза відвідала главу Туркменістану Гурбангули Бердимухамедова 35-й раз - він написав книгу "Чай: ліки і натхнення".

Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов. Фото: argumentua.com.

Свою нову книгу він представив на спільному засіданні уряду і Державної ради безпеки і вручив силовикам з нагоди свята Навруз-байрам (свято Нового року), передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дивно, але туркменські чиновники підносять до чола нову книгу свого президента Гурбангули Бердимухамедова "Чай: ліки і натхнення". Хоча це і не Коран. Раніше туркменський президент писав про килими, скакунів і лікарські трави.

До речі, в цьому році туркменський президент видав збірник "Джерело мудрості" з прислів'ями та приказками. Бердимухамедов написав також про ахалтекінських коней. "Ахалтекінець - наша гордість і слава", роман "Птаха щастя", а також багатотомну працю "Лікарські рослини Туркменістану". Книги глави Туркменістану перекладені на ряд іноземних мов.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...