Купити можна - продати зась: Порошенку направили на підпис закон про дешеві іномарки з-за бугра

Передбачається, що до 31 грудня 2018 року можна буде ввезти на пільгових умовах не більше трьох автомобілів на людину.

Президенту направили на підпис закон про зниження акцизу на іномарки. Фото: epravda.com.ua.

Кабінет міністрів України направив президенту Петру Порошенку пропозицію підписати закон, який дозволяє українцям ввезти за зниженими акцизами три машини. Про це повідомляє департамент інформації та комунікації з громадськістю секретаріату КМУ, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Згідно з повідомленням, Кабмін підтримав і направив президенту пропозицію про підписання проекту Закону України "Про внесення зміни до підрозділу 5 розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів".

Нагадаємо, що відповідно до закону, пільгові умови ввезення автомобілів поширюються на осіб, які ввозять для власного використання або на користь інших осіб за договорами купівлі-продажу, міни, поставки, дарування, комісії, доручення, поруки, іншими господарськими та цивільно-правовими договорами або за рішенням суду, не більше одного автомобіля на рік.

За період дії Закону (до 31 грудня 2018 року) цілком можливо ввезти на пільгових умовах не більше трьох автомобілів на людину. Крім того, протягом 365 днів з дня реєстрації транспортного засобу, при ввезенні якого були застосовані зменшені ставки акцизного податку, діє заборона на його відчуження.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...